Uslovi korištenja

Poštovani posjetioci, dobro došli na službene stranice firme Tahograf d.o.o.

Pristupanjem i/ili pregledavnjem ovog internet portala dajete nam svoju izričitu  saglasnost da prihvatate uslove korištenja koji su detaljno opisani na ovoj stranici.

Opis

Web portal na čijim se stranicama nalazite je intelektualno vlasništvo firme Tahograf d.o.o. Portal je informativnog karaktera i služi za promociju roba i usluga firme Tahograf d.o.o.

Starosna dob

Sadržaj na ovoj internet stranici nije ciljan za posjetioce mlađe od 13 godina. Slažete se, da ćete, ukoliko budete asistirali osobi mlađoj od 13 godina da posjeti naš internet portal bilo putem Vašeg računara, laptop računara, tableta, mobilnog telefona ili drugog internet-ready  uređaja, preuzeti svaku odgovornost za ponašanje maloljetne osobe prilikom posjete ovih stranica te da ste spremni i krivično odgovarati ukoliko maloljetna osoba prekrši neki od uslova navedenih u ovom dokumentu.

Ne davanje garancija

Iako firma Tahograf d.o.o. ulaže ogromne napore da se stranice na ovom internet portalu prikazuju bez grešaka, da ne sadrže viruse i drugi malware, ne dajemo garanciju da se navedene stvari ne mogu desiti. Izričito ste saglasni da firma Tahograf d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu na vašem računaru, laptop računaru, tabletu, mobilnom telefonu ili drugom internet-ready uređaju, nastalu korištenjem ovog web portala. Informišite se kako da se na najbolji način zaštitite od internet virusa i drugog malware-a kako bi izbjegli kvarove na Vašim uređajima.

Izmjene sadržaja

Firma Tahograf d.o.o. zadržava pravo na dodavanje novih i/ili izmjenu i/ili brisanje svih stranica na ovom internet portalu uključujući i stranicu “Uslovi korištenja” bez prethodne najave.

Hakovanje, falsifikovanje ili neovlašten pristup i korištenje

Izričito se slažete da nećete:

  • pokušati pribaviti pristup sistemskim dijelovima ovog internet portala.
  • ograničavati performanse ovog internet portala
  • namjerno prouzrokovati štetu na ovom internet portalu
  • učiti bilo kakvu prevaru koja uključuje ovaj web portal, predstavljajući se kao zaposleni u firmi Tahograf d.o.o.

Kršenje gore navedenih uslova korištenja, za rezultat može imati civilnu ili krivičnu tužbu protiv Vas.

Copyright

Svi tekstovi i fotografije (izuzev fotografije na stranici “Arhiviranje i analiza podataka sa tahografa”, kao i ista fotografija unutar slideshow-a na naslovnoj stranici) koji se nalaze na ovom internet portalu su intelektualno vlasništvo firme Tahograf d.o.o. Zabranjeno je svako kopiranje i dalja distribucija bez prethodnog pismenog odobrenja firme Tahograf d.o.o.

Slideshow fotografija “Arhiviranje i analiza podataka” kao i ista fotografija koja se nalazi na stranici “Arhiviranje i analiza podataka sa tahografa” su intelektualno vlasništvo kompanije:

Continental Automotive Trading Österreich GmbH

Flachgasse 54-58

A-1150 Wien

Baneri proizvođača analognih i digitalnih tahografa koji se nalaze na našem internet portalu, intelektualno su vlasništvo navedenih  kompanija.

Informacije vezane za ovaj dokument

Ovaj dokument stupa na snagu: 21. Maj 2012. godine

Poslednja izmjena dokumenta: Nije ih bilo